Bemer therapie, vasomotie en microcirculatie

De BEMER therapie realiseert bij dagelijks gebruik (2x per dag 8 minuten) en de inzet van het basisprogramma de verlichting van de volgende aandoeningen:
Aandoeningen die worden veroorzaakt door, complicaties veroorzaken of optreden in combinatie met en die verband houden met een verslechterde microcirculatie als gevolg van een gereduceerde vasomotie.

Bij het verouderen (of bij trauma’s) treedt bij de meeste mensen een (lokale) verslechtering van de vasomotie op. Oftewel een verslechtering van de spiercelwandfunctie in het vaatgebied dat via de vasomotie de microcirculatie moet optimaliseren. Dat is van groot belang omdat de microcirculatie plaatsvindt in het gebied van de haarvaten en uitsluitend daar vinden belangrijke processen plaats als de uitwisseling/afgifte van zuurstof en voeding (suppletie en medicatie) en de afvoer van afvalstoffen.

Het doel van de inzet van het medische systeem BEMER en toepassen van de fysische vaatherapie is het verhogen van de beperkte frequentie van het samentrekken van de kleine en zeer kleine precapillaire arteriële bloedvaatjes (<100 micron), zodat de bloedtoevoer in het capillaire netwerk (de haarvaten) wordt verbeterd. Oftewel een optimalisering van de microcirculatie.


Bel voor informatie 06 - 363 483 29.