Een gezonde stap naar een gezond lichaam!

Praktijk voor
Complementaire Geneeswijzen

Wie ben ik

Ik ben Edward van Erp. Ik heet je welkom op mijn site voor complementaire geneeswijzen.

Wat doe ik?

Ik werk vanuit de Chinese geneeswijzen samen met het lichaam.

Bioresonantie

De oorzaak van de klachten
Door middel van bioresonantie kunnen vaak verborgen klachten opgespoord worden.
Met een specifieke, pijnloze test kan de therapeut uitzoeken of er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen of voedingsmiddelen en/of bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte worden opgespoord.

Hoe werkt bioresonantie?
Bioresonantie maakt onder andere gebruik van de elektro magnetische trillingen van de client zelf. Bij de behandeling met het Bicom apparaat worden uit de ultra fijne lichaamseigen signalen precies die passende therapietrillingen gevormd die gericht de positieve energieën stimuleren en de ziekmakende tegenkoppelen waardoor het lichaam zichzelf weer in evenwicht kan brengen.

Als het vat overloopt
Tegenwoordig worden wij steeds meer blootgesteld aan belastende invloeden. Een voorbeeld hiervan zijn de chemische toevoegingen aan onze voeding. Maar denk ook aan stralingen van mobiele telefoons, laptops etc. Deze belastende omstandigheden kunnen uiteenlopende klachten veroorzaken van depressiviteit tot chronische vermoeidheid en ernstige lichamelijke problemen.

De Bioresonantie therapie

De BICOM Bioresonantie therapie is zeer effectief in het behandelen van allerhande klachten. Ook aandoeningen van interne organen.
Tevens is de BICOM bioresonantie therapie effectief bij pijnklachten, problemen met de weerstand, vermoeidheid, sportblessures, en/of het opheffen van energetische blokkades. 
Bovendien kan de BICOM bioresonantie therapie effectief worden ingezet bij afvallen, stoppen met roken of andere verslavingen.