Ontstaan praktijk

Inmiddels praten we over ruim 30 jaar ervaring. Wat ik in de afgelopen jaren zie is dat er een verschuiving plaats vindt en de mensen zich meer en meer bewust worden van het begrip lichaam is geest. Iets wat steeds meer in de samenleving van vandaag de dag is geïntegreerd. Mensen zijn zich meer bewust van hun intuïtie. Hiermee bedoel ik dat de veranderingen in iemand zijn omgeving direct invloed hebben op zijn fysieke gesteldheid, naarmate de mensen gevoeliger zijn van alles wat er in zijn of haar omgeving gebeurd. Dit Leidt vaak tot lichamelijke klachten.

Vroeger werd er wel gezegd “het zit tussen je oren” en daar werd het dan mee afgedaan. Vandaag de dag spreken we meer over HSP (hoog sensitief persoon) vooral jonge kinderen, maar ook ouderen hebben hiermee te maken en dat verklaart veel. Het leuke is dan ook dat ik de afgelopen jaren steeds meer kinderen die hiermee te maken hebben in de praktijk tegen kom.

Belangrijk in mijn praktijk is dat er altijd gevraagd wordt of men onder behandeling is van een huisarts en/of medicijnen gebruikt. Dit om eventuele misverstanden te voorkomen.