Wat doe ik precies

Mijn manier van werken omvat het doormeten van de meridianen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van elektro acupunctuur waarbij meridianen worden doorgemeten. Dit is bijzonder effectief omdat op deze wijze vrijwel iedere aandoening opgespoord kan worden, maar ook verholpen. De Chinezen maakten 5000 jaar geleden al gebruik van de meridianen om ziektes te bestrijden en pijnen te verhelpen.

De meridianen zijn net als een soort telefoonkabelnetwerk in het menselijk lichaam en verbinden de organen door middel van de meridianen met bepaalde punten op handen en voeten de zgn. Ting punten.

Om de aandoening/pijn te bestrijden wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige voedingssupplementen en/of fytotherapie (bijvoorbeeld Lamberts, Fytomed, Go), maar ook behandelingen d.m.v. cupping, moxa, accupunctuur en / of oorkaarsen worden toegepast.

Tevens wordt er gebruik gemaakt van een medicinale laserpen wat meestal een direct voelbare werking heeft.

In het jaar 1979 begon ik mij te verdiepen in de numerologie en handlezen. Dit alles gaf inzicht in de wereld om mij heen. Vervolgens ging ik magnetiseren en kreeg affiniteit met het fenomeen energie en zo kwam ik weer tot de bio resonantie wat ertoe heeft geleid dat ik mij heb verdiept in de TCM (Traditional Chinese Medicine)


Dit is precies waar het om gaat in het menselijk lichaam (Yin en Yang) en de wereld om ons heen. Per slot van rekening alles is energie.

Ik volgde mijn opleiding in de jaren 90 bij Bonusan en later bij de HVNA (Hoge School Voor Natuurgeneeswijze Arnhem). Later volgde ik aan de Wha To University of Chinese medicine de opleiding acupunctuur en tuina.

Tussentijds volg ik de nodige seminars en bijscholingen welke wettelijk verplicht zijn i.v.m. de zorgverzekeraar) om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen binnen de complementaire wereld.

Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BATC wat inhoudt dat de consulten vergoed worden. Kijk altijd in uw verzekeringspolis of u voor vergoeding in aanmerking komt. Dit verschilt per verzekering.

Als natuurgeneeskundig therapeut voldoe ik aan de wettelijk verplicht gestelde Plato eisen.